Satino Royale är en riktig mysmatta


16 härliga färger

Satino Royale är en riktigt mjuk nyhet som snabbt blivit populär! Satino kollektionen är en högkvalitetsmatta, som med ett sidenglansigt utseende, passar perfekt i moderna hem och ger en mycket mysig atmosfär.

Kollektionen erbjuder vackra heltäckningsmattor som speglar solljuset på olika sätt och lyser upp rummet den ligger i. Upptäck den eleganta färgskalan och den förbluffande mjuka känsla som denna matta ger. Dess mjuka släta yta skapar en komfort för en unik levande upplevelse. Garnet är mycket tåligt och behåller sitt utseende och mjukhet i många år, utan att förlora någon elasticitet. Vare sig det gäller ett sovrum, vardagsrum eller matsal så skapar Satino Royale värme, lugn och skönhet till rummet!

  • DELA Satino Royale på:

TEXTILA GOLV

Vi har ett brett utbud av textila golv för offentlig miljö, öglade, skurna, microtuftade eller flatvävda textilplattor samt härliga heltäckningsmattor för hemmiljö!


STOCKHOLM
e-post: info@ardbo.se
telefon: +46 8 531 880 50
fax: +46 8 531 736 85
Kumla Gårds väg 15
SE-145 63 Norsborg
 
GÖTEBORG
e-post: info.gbg@ardbo.se
telefon/fax: +46 31 87 50 80
Argongatan 10
SE-431 53 Mölndal

 
BOKA MÖTE SHOWROOM
Boka tid →
ÖPPETTIDER
  • måndag-torsdag: 7-16
  • fredag: 7-15
  • Lunchstängt 11.30-12.30
  •  
Beställ golvprov
Är du inte kund?
Nyhetsbrev
Registrera reklamation
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.