Mysiga heltäckningsmattor till hem & offentlig miljö

, Heltäckningsmattor

Vi erbjuder ett urval av härligt mjuka heltäckningsmattor för hemmet men också flatvävda mattor för offentlig miljö. Satino Royale är en otroligt mjuk heltäckningsmatta med en unik look som är perfekt för att skapa en riktigt lyxig och inbjudande design. Se även våra flatvävda mattor passande för en elegant touch i offentlig miljö eller hemkontoret.

Ardbo Satino Royale

Satino Royale är en riktig luxuös mjuk matta för hemmet i sjutton kulörer.

Fletco Carpets

Fletco carpets är ett danskt företag som tillverkat textilplattor & heltäckningsmattor i hög kvalitet i sjuttio år. Under årens lopp har dem vunnit många utmärkelser som Red Dot design Award, German Design Award med flera. Vill du läsa mer om deras framgångar? Besök Fletcos webbplats eller se videon här nedan! 70 års utveckling har tagit företaget från dess tidiga dagar som en liten leverantör av mattor till danska konsumenter till sin nuvarande position som leverantör av mattor till offentlig miljö på den internationella marknaden. 

MEGA WEAVE

Fletco Mega Weave flatvävd designmatta med en kontrasterade linje som sträcker sig genom mattan. 

Vill du veta mer?

Låt oss ringa upp dig

Om du håller på att planera ett projekt, kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till unik golvlösning. Fyll i formuläret, eller ring oss / showroom@ardbo.se

Jonas Andersson | +46 73-2308010
Tim Aronsson | +46 73-5072206

Namn

E-post

Telefon