KOLLEKTIONER MILLIKEN

, Textilplattor

Milliken har en gedigen historia & är en av världens absolut ledande tillverkare av textila plattor. Vi på ARDBO är stolta att vara med & vidareutveckla framtidens textilplattor i Sverige tillsammans med Milliken. Millikens första 150 år har varit en fantastisk resa. Milliken har varit ledande inom hållbarhet i mer än ett sekel. Faktum är att Millikens första återvinningsprogram grundades år 1900 och företaget började investera i förnybar energi redan år 1912. Det säger en hel del om var Milliken står idag inom hållbar utveckling. Det finns ett brett sortiment, se portfolion med över sjuttiofem kollektioner!

TEXTILPLATTOR FÖR OFFENTLIG MILJÖ

Golv med hög designfaktor

Milliken textilplattor är en nyhet i vårat sortiment! Det är textilplattor med det lilla extra vare sig du vill ha komfort, akustiska fördelar eller enkel installation! 

Nyhet från Milliken!

NATURALLY DRAWN

Nyhet! Limfria textilplattor

MILLIKEN designplattor har ett stort utbud! Den limfria textilplattan - Traction Back är ett exempel på ett av alla 5000 patent som Milliken registrerat sedan starten för 150 år sedan.  

Crafted Series

Modern Maker och Woven Color är flervägda mönster, som består av nio individuella plattelement som skapar en enda design på golvet.