VARUMÄRKEN

, Varumärken

Grundat år 1865

TEXTILPLATTOR

Ett av världens största varumärken inom textilgolv. Milliken är ett globalt företag med huvudkontor i USA, där ägarfamiljen fortfarande kontrollerar majoritet över bolaget som grundades år 1865. Milliken har över 5000 patent i världen.

MILLIKEN
, Varumärken

TEXTILGOLV

Textilplattor, heltäckningsmattor

Fletco har ett sortiment av textilplattor och heltäckningsmattor för offentlig miljö men även avpassade mattor för hemmiljö.

FLETCO
, Varumärken

Vår egen massiva trägolvskollektion

MASSIVA TRÄGOLV

Vårt eget varumärke WOOD COLLECTION by ARDBO består av stavparkett, massiva ekplank, kubbgolv samt mosaik-, & industriparkett. Med ett brett urval av bredder och utföranden kan du enkelt hitta rätt när du önskar ett massivt trägolv!

WOOD COLLECTION
, Varumärken

Världsledande inom laminatgolv

VINYLGOLV & LAMINATGOLV

Tillverkar både laminatgolv och vinylgolv med mycket hög kvalitet, lätt att lägga och det finns många olika utseenden att välja mellan, mycket slitstarka golv.

BERRY ALLOC
, Varumärken

Sveriges mest kända golvvarumärke

PARKETTGOLV

Vårt mest kända varumärke världen över och originalet för parkettgolv tycker många. Favoriten för många professionella golvläggare med perfektion vad gäller kvalitet & ett stort utbud av parkettgolv i olika utföranden.

KÄHRS
, Varumärken

Miljövänliga korkgolv

KORKGOLV & VINYLGOLV

Slitstarka vinylgolv med korkkärna som tillverkas i Portugal. Korkens egenskaper passar väl för att använda i golv då den båda ger en mjukare kärna samtidigt som den ger varmare golv.

WICANDERS
, Varumärken

LIMPRODUKTER

Golvläggningsmaterial

Wakol har ett brett produktsortiment av lim och golvläggningsprodukter.

WAKOL
, Varumärken

Utvalt kvalitetsträ

MASSIVA TRÄGOLV

Massiv parkettstav och parkettplank från Danmark. HørningS industriparkett & mosaikparkett är installerad runt om i världen. Med lika delar precisionshantverk och kreativ skicklighet förvandlas noga utvalt kvalitetsträ till skräddarsydda unika lösningar för hem & offentlig miljö.

Hørning parkett