VARUMÄRKEN

Fletco heltäckningsmattor

TEXTILGOLV

Textilplattor, heltäckningsmattor

Fletco har ett sortiment av textilplattor och heltäckningsmattor för offentlig miljö men även avpassade mattor för hemmiljö.

FLETCO

Grundat år 1865

TEXTILPLATTOR

Milliken textilplattor är rekommenderade av Byggvarubedömningen och har alla produkter certifierade för BREEAM. Milliken är ett av världens största varumärken inom textila golv. Milliken är ett globalt företag med huvudkontor i USA, där ägarfamiljen fortfarande kontrollerar majoritet över bolaget som grundades år 1865. Milliken har över 5000 patent i världen.

MILLIKEN
Wood Collection by ARDBO

Vår egen massiva trägolvskollektion

MASSIVA TRÄGOLV

Vårt eget varumärke WOOD COLLECTION by ARDBO består av stavparkett, massiva ekplank, kubbgolv samt mosaik-, & industriparkett. Med ett brett urval av bredder och utföranden kan du enkelt hitta rätt när du önskar ett massivt trägolv!

WOOD COLLECTION
Kährs

Sveriges mest kända golvvarumärke

PARKETTGOLV

Vårt mest kända varumärke världen över och originalet för parkettgolv tycker många. Favoriten för många professionella golvläggare med perfektion vad gäller kvalitet & ett stort utbud av parkettgolv i olika utföranden.

KÄHRS

LIMPRODUKTER

Golvläggningsmaterial

Wakol har ett brett produktsortiment av lim och golvläggningsprodukter.

WAKOL

Utvalt kvalitetsträ

MASSIVA TRÄGOLV

Massiv parkettstav och parkettplank från Danmark. HørningS industriparkett & mosaikparkett är installerad runt om i världen. Med lika delar precisionshantverk och kreativ skicklighet förvandlas noga utvalt kvalitetsträ till skräddarsydda unika lösningar för hem & offentlig miljö.

Hørning parkett